Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، خانم «یاسمینا کاراناتس» روز سه شنبه در ملاقات با «رشید حسن پور» اظهار کرد: همکاری های پارلمانی صربستان با جمهوری اسلامی ایران در سطح مطلوبی قرار دارد و وجود گروه‌های دوستی پارلمانی و تبادل هیات‌های پارلمانی در دوره‌های گذشته موید این واقعیت است.

رئیس گروه دوستی پارلمانی با ایران از رویکرد اصولی کشورمان مبنی بر احترام به تمامیت ارضی و حاکمیت ملی کشورها تشکر کرد و خواستار تداوم و ارتقای تعاملات و همکاری‌ها در محافل و عرصه‌های بین‌المللی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاراناتس بر لزوم دستیابی به سازوکارهای خلاقانه برای گسترش همکاری‌های اقتصادی - تجاری متناسب با روابط و مناسبات سیاسی در شرایط تحریمی تاکید کرد.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران ضمن ابراز امیدواری به فائق آمدن دو کشور در مبارزه با ویروس کرونا و تبریک بابت موفقیت کشورمان در تولید واکسن ملی،‌ آمادگی کشور متبوعش را برای همکاری‌های بهداشتی به ویژه در تولید واکسن کرونا اعلام کرد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در صربستان نیز در این نشست با ابراز خرسندی از همکاری‌های توسعه‌یافته پارلمانی دو کشور گفت: ایران برای توسعه همکاری‌های پارلمانی ارزش زیادی قائل است.

حسن پور ضمن اشاره به موفقیت‌های صربستان در مبارزه با ویروس کرونا و واکسینه کردن شهروندان، از تعامل و همکاری با کشورمان در این زمینه‌ها به ویژه تولید واکسن استقبال و حمایت کرد.

وی با اشاره به قرابت دیدگاه ها و رویکردهای سیاسی دو کشور، تاکید کرد: سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران حمایت از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی تمامی کشورها برای حفظ صلح، ثبات و امنیت می باشد و از سیاسی کردن این موضوع خودداری کرده است.

سفیر کشورمان در ادامه این دیدار با اشاره به ظرفیت‌ها و وجود علایق زیادی برای توسعه همکاری‌ها در کلیه زمینه ها از پیشنهاد خانم کاراناتس برای برگزاری ویدئو کنفرانس گروه های دوستی پارلمانی در شرایط کرونائی استقبال کرد.

در این نشست همچنین بر اهمیت دیپلماسی پارلمانی تاکید و در مورد امکان توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های علمی، فناوری، جنگلداری و فرهنگ گفت و گو و تبادل نظر شد.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران پارلمان صربستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران پارلمان صربستان جمهوری اسلامی ایران پارلمان صربستان اخبار کنکور جمهوری اسلامی ایران دوستی پارلمانی همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۴۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است

معاون اول رئیس جمهور گفت: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی ، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای 12 تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • روسیه دشمن اسرائیل است | روایت بلومبرگ؛ نگرانی فزاینده اسرائیل از گسترش همکاری‌ نظامی ایران و روسیه
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا
  • اراده ایران و کشور‌های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد
  • نمایش جدید آمریکا درباره غزه: تعیین نماینده ویژه!