Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس اعلام رسانه‌های صربستان، «آلکساندر ووچیچ» دستور داده که از نیروهای مسلح این کشور با قید فوریت برای حفاظت از امنیت شهروندان و اموال مردم شهر «شید» در مقابل مهاجران غیرقانونی استفاده شود. انتظار می‌رود به زودی نیروهای مسلح این کشور در شهر شید و حومه آن مستقر شوند.

در منطقه شید سه اردوگاه برای مهاجران غیرقانونی و پناهجویان وجود دارد که بیش از یک هزار نفر در این اردوگاه‌ها اسکان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساکنان این منطقه گلایه دارند که برخی از مهاجران برای آنان مزاحمت ایجاد می‌کنند.
در صربستان ۲۰ مرکز برای نگهداری مهاجران غیرقانونی وجود دارد.

منطقه شید در شمال غربی صربستان و در ۱۰۰ کیلومتری بلگراد پایتخت این کشور و در ۱۰ کیلومتری مرز کرواسی است.

«آلکساندر وولین» وزیر دفاع صربستان چندی پیش اعلام کرد که در ۲ مرکز مهاجران در «بلگراد» پایتخت و «شید»، سربازان ارتش برای آرام کردن اوضاع، اقدام به شلیک هوایی کرده بودند.
وی تأکید کرد، سربازان برای هشدار دادن به مهاجران در منطقه «آداشوتسی» در منطقه شید در شمال صربستان از سلاح گرم استفاده و شلیک هوایی کردند. هدف از این کار، جلوگیری از فرار مهاجران در زمان قرنطینه ۲۴ ساعته ناشی از وضعیت اضطراری شیوع ویروس کرونا اعلام شده بود.

براساس اطلاعیه نهادهای ذیربط در صربستان، در زمان وضع اضطراری ناشی از کووید-۱۹، ارتش بر قرنطینه همه ۲۰ مرکز مهاجران در این کشور نظارت داشت و در این راستا نیروها مانع خروج آنان از اردوگاه‌ها شدند.
مجلس جمهوری صربستان حالت فوق‌العاده در این کشور را که به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از اواسط اسفندماه سال گذشته برقرار شده بود، در ۱۷ اردیبهشت به طور رسمی لغو کرد.

طبق آخرین آمارهای اعلام شده، بیش از هشت هزار مهاجر غیرقانونی در اردوگاه‌های مختلف در صربستان اسکان دارند.
تعدادی از آنها به طور غیرقانونی که عموما از کشورهای آفریقا یا آسیا هستند تلاش دارند از مسیر صربستان و دیگر کشورهای منطقه بالکان، خود را به کشورهای اروپای غربی برسانند.
2023

برچسب‌ها مهاجران مهاجرت غیرقانونی بلگراد صربستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهاجران مهاجرت غیرقانونی بلگراد صربستان مهاجران مهاجرت غیرقانونی بلگراد صربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۹۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز

محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در جریان حضور وزیر نیرو در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وزیر نیرو برای اطلاع از آخرین وضعیت تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور به منظور تولید برق پایدار و مطمئن طی پیک تابستان امسال از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران بازدید کرد.

مسعود مرادی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جریان بازدید وزیر نیرو از این مجموعه با تاکید بر اینکه متخصصان شرکت بی‌وقفه در حال آماده‌سازی واحدهای نیروگاهی کشور برای تولید برق پایدار در پیک تابستان امسال هستند، ادامه داد: به منظور ارتقای آمادگی واحدهای نیروگاهی کشور برای گذر موفق از روزهای اوج مصرف امسال تعداد 180 پروژه تعمیراتی به ظرفیت 12 هزار و 800 مگاوات توسط این شرکت در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران یادآور شد: در طی یکسال گذشته 16 هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه‌ها در این مجموعه ساخته شده است که انجام این اقدامات موجب جلوگیری از خروج 80 میلیون یورو ارز از کشور شده است.

وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر مجموعه تعمیرات نیروگاهی ایران حرکت فزاینده‌ای در رفع کامل وابستگی و خودکفایی ساخت قطعات و بازسازی تجهیزات نیروگاهی برداشته است، اظهار کرد: دانش ساخت داخل صنعت نیروگاهی در کشور به عالی‌ترین حد ممکن خود رسیده و ایران به جمع پنج کشور دارنده فناوری ساخت قطعات نیروگاهی پیوسته است.

مرادی با تاکید بر اینکه هیچگونه وابستگی به خارج از کشور برای تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی نداریم، افزود: در حال حاضر متخصصان داخلی علاوه بر رفع نیازهای کشورمان، در حال صدور خدمات فنی و مهندسی در این بخش و تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشورهای منطقه هستند.

وی افزود: شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به عنوان یکی از ذخایر ارزشمند صنعت برق کشور با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و خط مشی انجام تعمیرات تخصصی و فوق‌تخصصی در زمینه صنعت برق، نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع مولد در زمینی به وسعت 50 هزار مترمربع در استان البرز واقع شده است.

در حاشیه بازدید وزیر نیرو، محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد.

دستگاه پرس گرم شینه‌های سیم‌پیچی استاتور ژنراتور نیروگاه‌های حرارتی و برقابی با همت و توانمندی مهندسان داخل کشور در کمتر از چهار ماه ساخته و بومی‌سازی شده است که ساخت این دستگاه مانع از خروج 900 هزار یورو از کشور شده است.

این دستگاه قابلیت کار به صورت 24 ساعته را دارد و قادر است روزانه حدود چهار عدد شینه ژنراتور یک واحد حرارتی 320 مگاواتی و یا هشت عدد شینه یک ژنراتور واحد 250 مگاواتی برقابی را با دقت دهم میلی‌متر پرس و آماده نصب در ژنراتور کند.

این محصول جزو اولین دستگاه‌های پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی است که به صورت تمام اتوماتیک در داخل کشور ساخته شده است و می‌تواند دما و فشار را به صورت همزمان کنترل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انجام وظیفه در شورای شهر دشوار و دایره نظارت آن بسیار وسیع است
  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • مسابقه‌ای برای کلاه‌سبزان نیروی دریایی
  • پشت‌پرده تغییرات گسترده در ارتش چین
  • هشتمین دوره توانمندسازی و هم افزایی مدیران گام دوم انقلاب اسلامی
  • نجات ده‌ها پناهجو در سواحل مراکش
  • دستور رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی به دادستانها و فرمانده نیروی انتظامی
  • امیردریادار ایرانی: ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب آمادگی دارد/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز